Praktijk Fulcrum

Coaching

Coaching

Tijdens een coaching bekijken we samen welk probleem/welke problemen zich voordoen en wat de mogelijke oorzaken hiervan zijn. U krijgt meer uitleg over de mechanismes achter het moeilijke gedrag van uw kind en zoekt samen met de opvoedcoach naar een aanpak die tegemoet komt aan zowel jouw noden als die van je kind(eren). Ook ouders die zoeken naar een andere manier van opvoeden, praktische tips willen rond Aware Parenting of hun ouderschap eens onder de loep willen nemen, kunnen in een coaching terecht. Ook leerkrachten, kinderverzorgers, professionele opvoeders etc. kunnen coaching aanvragen, individueel of voor het hele team.

Consultatie

Een eerste consult bij de opvoedcoach duurt 2 uren en kost €80 (inclusief opvolgtelefoontje nadien). Verdere consultaties duren 1 uur en kosten €50 (inclusief opvolgtelefoontje nadien). Consultaties zijn op afspraak en worden telefonisch vastgelegd. 

Coaching van professionelen

Individuele coaching verloopt in sessies van €50/uur. Observatie tijdens het werk met coaching nadien is mogelijk, evenals coaching van het hele team. Vraag hiervoor een offerte aan.

OPGELET! De opvoedcoach is niet medisch geschoold. Indien u vermoedt dat het moeilijke gedrag van uw kind een medische oorzaak heeft, gaat u eerst langs bij iemand met een medisch diploma. Is medisch gezien alles in orde of houdt het gedrag ook na behandeling aan, dan is een coaching bij de opvoedcoach op zijn plaats.

Therapeutenhuis