Praktijk Fulcrum

Ik zie je graag

Seksualiteit ligt aan de basis van ons bestaan, we zijn er al voor onze geboorte van doordrongen. Toch is het in onze maatschappij niet evident om onze seksualiteit de plaats te geven die ze verdient. Onze eigen seksualiteit wordt vaak weggemoffeld, verzwegen en met schaamte omhuld. Langs de andere kant dringen beelden van zogenaamd perfecte lichamen en porno zich aan ons op. Kinderen grootbrengen tot mensen die zich goed in hun vel voelen en verantwoorde seksuele keuzes maken, is dan ook niet evident.

In deze workshop krijg je informatie die jou als ouder kan helpen in de seksuele opvoeding van je kind (alle leeftijden). Wat heeft je kind nodig om zich seksueel gezond te kunnen ontwikkelen? Hoe geef je je kind een gezond zelfbeeld/lichaamsbeeld mee? Hoe vergroot je de seksuele intelligentie van je kind? Hoe leer je je kind grenzen aangeven en de grenzen van anderen respecteren?

Een workshop met praktische oefeningen voor ouders van kinderen van alle leeftijden.

€40 per persoon, €50 per koppel

Inschrijven via anke.muller@gmail.com


Deze workshops staat voorlopig niet ingepland. Stuur een mailtje naar anke.muller@gmail.com indien u geïnteresseerd bent in deze workshop. U komt dan op de wachtlijst te staan en krijgt voorrang bij inschrijving.

Therapeutenhuis